Spicy Artichoke Dip

 

 

 

Ingredients

  • One 14 ounce can artichoke hearts, drained
  • One 4-ounce can chopped green chiles, drained
  • 2 tablespoons light mayonnaise
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1 teaspoon olive oil
  • 1/4 teaspoon hot pepper sauce

Directions

  1. Combine all the ingredients in a food processor or blender. Blend until almost smooth.
  2. Heat the mixture in a medium saucepan for 5 minutes over low heat, or until hot, or bake in a small casserole at 350 degrees F. for 15 minutes. Serve warm.

Recipe Yield: Makes: 1 cup (8 servings)

Nutritional Information Per Serving:

Calories: 30
Fat: 2 grams
Fiber: 1 grams
Sodium: 178 milligrams
Cholesterol: 2 milligrams
Protein: 1 grams
Carbohydrates: 3 grams
Sugars: 1 grams

 

Content Continues Below ⤵ ↷

Diabetic Exchanges

1 Vegetable

Source: The New Family Cookbook for People with Diabetes






Tal vez te puede interesar:

  1. Arroz De Almendras
  2. ensalada de pepino
  3. Pastel de lima
  4. Pollo De Picnic Superrápido

Spicy Artichoke Dip

Spicy Artichoke Dip

Calories: 30Fat: 2 gramsFiber: 1 gramsSodium: 178 milligramsCholesterol: 2 milligramsProtein: 1 gramsCarbohydrates: 3 gramsSugars: 1 grams Recipe Yield: Makes:

siasalud

es

https://images.correotemporalgratis.es/endomed.es/1220/dbmicrodb1-siasalud-spicy-artichoke-dip-6008-0.jpg

2024-01-18

 

Spicy Artichoke Dip
Spicy Artichoke Dip

Si crees que alguno de los contenidos (texto, imagenes o multimedia) en esta página infringe tus derechos relativos a propiedad intelectual, marcas registradas o cualquier otro de tus derechos, por favor ponte en contacto con nosotros en el mail [email protected] y retiraremos este contenido inmediatamente